SchiedamseBanen Diensten

Display campagnes

Wist je dat maar liefst 75% van potentiële kandidaten niet actief op zoek is naar een nieuwe baan? Dit betekent dat je verschillende kanalen in moet zetten om deze groep toch te bereiken. 

Met onze display campagnes bereik je door middel van advertenties de juiste doelgroep op de verschillende websites én apps waar zij actief op zijn. Met dit pakket bereiken we niet alleen de actief, maar ook de latent werkzoekenden.

Vraag informatie aan

Social media campagnes

Nederlanders besteden steeds meer tijd op social media. Jongvolwassenen besteden zelfs gemiddeld 5 uur per dag op social media! Social media zijn dan ook goed in te zetten om je nieuwe kandidaat te treffen.

Met onze social media campagnes bereik je de juiste kandidaten op de social kanalen waar zij actief op zijn. Door middel van doelgroepanalyses weten wij jouw doelgroep te bereiken.

Vraag informatie aan

Krant: Nieuw Stadsblad

Niet alleen online maar ook offline je vacature promoten? Kies er voor om je advertentie ook in de krant Nieuwe Stadsblad te plaatsen. Nieuwe Stadsblad is het grootste weekblad uit de regio met een oplage van 37.200. Alle vacatures uit Nieuwe Stadsblad verschijnen op SchiedamseBanen.nl. Een ideale combinatie van online en offline promotie, waarmee de kans om de ideale kandidaat te vinden vergroot wordt.

Naast de wekelijkse plaatsing in de krant presenteren Uitgeverij Westmedia en SchiedamseBanen ieder kwartaal de Carrièrekrant. Een krant gevuld met alleen maar vacatures en 'werken bij' verhalen van bedrijven uit de regio.

Vraag informatie aan

Vacaturevideo

Het wordt steeds belangrijker om je bedrijf als werkgever goed te presenteren. Daarnaast is het belangrijk om in korte tijd de aandacht van een potentiële kandidaat te trekken en te laten zien wat jij als bedrijf kunt bieden.

Hoe kun je beter de functie én de bedrijfscultuur laten zien dan door middel van video? Bij SchiedamseBanen kun je terecht voor verschillende vormen van video: van bedrijfsvideo tot een specifieke vacaturevideo en zelfs een korte vacaturevlog.

Vraag informatie aan

Bedrijfsfotografie

Foto’s trekken meer de aandacht dan tekst. Bij een vacature of een mooie bedrijfspagina horen dan ook foto’s van goede kwaliteit.

Laat SchiedamseBanen je hierbij helpen. We komen graag langs om professionele foto’s te maken van het bedrijf, welke we kunnen gebruiken voor de promotie van vacatures of de promotie van het bedrijf. Deze foto’s kun je uiteraard zelf gebruiken voor een professionele uitstraling op social media en je website!

Vraag informatie aan

Content creatie

Bij een vacature hoort een pakkende tekst. Maar hoe pak je dit aan? Wat is de beste content om jouw doelgroep aan te spreken?

SchiedamseBanen is gespecialiseerd in arbeidscommunicatie. We helpen je graag met het vinden van de juiste tone of voice, geven je tips bij het schrijven van de vacaturetekst en kijken deze graag samen nog even na.

Vraag informatie aan