Van der Ende Valve Services | Maasdijk

http://www.endevalves.nl

Waarom werken bij Van der Ende Valve Services

Over het bedrijf
Van der Ende Valve Services is al meer dan een halve eeuw specialist in het reviseren & leveren van regelkleppen, veiligheden en afsluiters. Wij zijn partner van vooraanstaande merken zoals Masoneilan, Fisher, Leser, Groth, Mogas en DeZURIK.

Kleppen van A tot Z
Met een team van circa 35 specialisten werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers in de chemie, petrochemie, offshore, food, papier en pulp en energiesector. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de pijlers van ons familiebedrijf. Bij een turnaround staat er immers veel op het spel. Opdrachtgevers kunnen zich niet het risico van derving veroorloven. Daarom zijn we een flexibele partner die 24/7 klaar staat voor onderhoud en storing.

Onderhoud van onze relaties
Van der Ende Valve Services onderhoudt niet alleen regelkleppen, veiligheden en afsluiters - we onderhouden vooral graag relaties. Relaties op de lange termijn. Daarom denken we goed mee met elke opdracht en ontzorgen we uw medewerkers voor 100%. Dat doen we bijvoorbeeld met innovatieve producten en diensten, zoals projectmanagement, reliability-onderzoek op site, een eigen cleanroom of het ValvKeep asset management system. Vanuit een modern bedrijfspand in Maasdijk, om de hoek van de Rotterdamse haven, zijn we onze opdrachtgevers slagvaardig van dienst.

We zijn er niet alleen maar voor het day to day onderhoud van regelkleppen, veiligheden en afsluiters. Indien gewenst, hebben wij ook capaciteit om uw stop te begeleiden. Uw onderhoudstop is bij de project engineers van Van der Ende Valve Services in goede handen.