Gemeente Maassluis | Maassluis, Maassluis

https://www.maassluis.nl/

Maassluis als werkgever
Wij werken voor inwoners, ondernemers en instanties en sluiten aan bij wat er speelt en leeft in de gemeente. Onze werknemers maken door samen te werken met elkaar en de stad, het verschil. De platte, informele organisatie met korte lijnen ondersteunt dit. Wij hebben vertrouwen in jou. De verantwoordelijkheden liggen daarom laag en er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. 

Onze kernwaarden zijn: ondernemen (handen uit de mouwen), experimenteren (fouten maken mag), reflecteren (de tijd nemen om terug te kijken), verbinden (welke partijen heb je nodig en hoe zorg je dat ze meedoen), eigenaarschap (je verantwoordelijk voelen en verantwoordelijkheid nemen) en samenwerken. 

Plezierige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden
Binnen onze organisatie is er een plezierige werksfeer en bieden wij prima arbeidsvoorwaarden. Zo val je onder de Cao Gemeenten waarin een vrij besteedbaar budget (IKB) is opgenomen van 17,05% bruto bovenop je salaris. Hiermee bepaal je zelf hoe en wanneer je jouw budget, dit is inclusief o.a. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, besteedt. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om reiskosten voor woon-werkverkeer fiscaal uit te ruilen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. De werktijden zijn bij de meeste functies flexibel in te delen en je ontvangt afhankelijk van je functie een laptop en/of mobiele telefoon in bruikleen. Metro en/of bus zijn op loopafstand aanwezig. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Samen zijn wij Maassluis
De gemeente Maassluis staat als organisatie midden in de samenleving. Daarom zetten wij ons in om het personeelsbestand een afspiegeling te laten zijn van deze samenleving en willen wij de diversiteit en inclusie binnen onze organisatie bevorderen. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Om dit te bekrachtigen hebben wij als gemeente het Charter Diversiteit ondertekend. Het Charter Diversiteit wordt ondersteund door Diversiteit in bedrijf, een initiatief van de Stichting van de Arbeid. Meer informatie hierover vind je op www.diversiteitinbedrijf.nl